Internet Providers Vergelijken

Bij Internet Providers Vergelijken kan je alleen internet voor thuis en op kantoor krijgen. Dat is voor als je geen behoefte hebt aan tv zenders die je toch niet gebruikt of wanneer je al een mobieltje gebruikt en daarom geen telefonie nodig hebt. Een alleen internet abonnement is in dat geval een geschikte keuze als men van al die toeters en bellen geen gebruik maakt. Dan kan je kiezen tussen alle internet providers, zoals Ziggo of KPN, die verbindingen aanbieden als kabel, glasvezel en ADSL.

Hetgeen je hiervoor hoeft te doen is het invullen van je postcode opdat de vergelijker weet welke contracten van alleen internet aanbieder in aanmerking komen. Zo kan je in een zeer korte tijd te weten komen wat er allemaal beschikbaar is en kan je onmiddellijk overstappen. Als je dus een alleen internet pakket wilt voor in huis of op werk dan kan je die op onze vergelijkingssite vinden.

 Ziggo’s alleen internet abonnement

Men kan bij Internet Providers Vergelijken een zeer handig alleen internet pakket krijgen van Ziggo. Als er bijvoorbeeld geen ADSL mogelijk is of alleen een langzame variant ervan, kan men de kabel aansluiting nemen van Ziggo. In dit geval krijg je er standaard een digitaal of analoog tv signaal bij met online tv kijken via de app. Je hoeft hier echter geen gebruik van te maken. De plug die gebruikt wordt voor het televisie signaal kan men weglaten. En zodoende kan men een alleen internet abonnement krijgen via Ziggo als provider.

KPN’s alleen internet abonnement

Een andere manier om een alleen internet abonnement te ontvangen is via KPN. Deze biedt altijd een internetverbinding via de telefoonlijn in plaats van een COAX kabel. Het is in dat geval wel mogelijk om bij KPN voor een volledig losstaand alleen internet pakket te nemen zonder dat daar nog iets bij zit. Men kan dan van KPN een ADSL of glasvezel aansluiting krijgen van diverse snelheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close